Koszyk
    Margaryna PUFF PASTRY 80% croissant MASTER EXPORT PLATTE EE 20kg - MASTER (zi)
    Przechowywać schłodzone

    Margaryna PUFF PASTRY 80% croissant MASTER EXPORT PLATTE EE 20kg - MASTER (zi)

    • Master Martini
    • 0011219
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2590,00/630,00
      • Tłuszcz (g) - 70,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 32,00
      • Węglowodany (g) - 0,00
      • w tym cukry (g) - 0,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,62
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,00
    • Przechowywać w suchym miejscu, w temp. do 20°C.
    • Przechowywać w suchym miejscu, w temp. do 20°C.
    • Oleje roślinne i tłuszcze 70% (tłuszcz palmowy, częściowo uwodorniony tłuszcz palmowy, oleje (sojowy i kukurydziany w zmiennych proporcjach), woda, sól (0,6%), emulgatory (E471, E322 lecytyna sojowa), regulator kwasowości (E330), środek konserwujący (E202), aromaty, barwnik (beta karoten).
    Twoja cena
    6,64
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    6,64
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    132,80
    zł brutto
    Opis

    Margaryna PUFF PASTRY 80% Croissant  MASTER Export Platte 

    Idealna do produkcji ciast listkujących - duńskiego, półfrancuskiego, francuskiego i rogalików, nadaje się zarówno do obróbki ręcznej, jak i mechanicznej. 

    Produkt o plastycznej konsystencji, dzięki czemu rozwałkowanie i zawijanie nie powoduje pękania ciasta. 

     

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii