Przechowywać w temperataurze max. -18°C
Przechowywać w temperataurze max. -18°C
mąka (PSZENNA); woda; tłuszcze roślinne (palmowy); oleje roslinne (rzepakowy); syrop glukozowo‐fruktozowy; cukier; substancja glazurująca (E966); drożdże; syrop cukrowy kandyzowany; skrobia; cynamon; Słodka serwatka w proszku (MLEKO); sól; glukoza; emulgator (E471; E472e); aromat; syrop glukozowy; substancja zagęszczająca (E404; E464; E461); aromat (MLEKO); środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy; E920); enzymy; odtłuszczone MLEKO w proszku; naturalny aromat; ekstrakt z marchwi; barwnik (ekstrakt z papryki); ekstrakt z kurkuminy; stabilizator (E450); substancja żelująca (E339).
Głęboko mrożone ciastko duńskie to wypiek wstępnie przygotowany do pieczenia, który oferuje wyjątkową wygodę w przygotowaniu.
Jest to ciasto zwinięte, co nadaje mu charakterystyczny, atrakcyjny kształt.
Nadzienie, stanowiące 20% całości, jest intensywnie cynamonowe, co dodaje ciastku wyrazistego, ciepłego smaku i aromatu.
Idealne do podania na śniadanie, deser czy popołudniową przekąskę.
W opakowaniu:
93 g x 60 sztuk