Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%)
Temperatura składowania: 12 - 20 ˚C
Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%)
Temperatura składowania: 12 - 20 ˚C
Składniki:
cukier, tłuszcz roślinny (palma, słonecznik, shea) w zmiennych proporcjach; mleko odtłuszczone w proszku 12,0%, pasta
z orzechów 11,0%, proszek kakaowy o obniżonej zawartości. tłuszczu 4,5%; emulgator: lecytyna sojowa; aromat; aromat: wanilina
Nadzienie kakaowe idealne do luksusowych kreacji ze względu na wysoki procent orzechów laskowych (11%).
Produkt z dodatkiem produktów mlecznych do zapiekania o kremowej konsystencji.
Nadaje się również do dekoracji czekoladowych i wykańczania tortów.
W opakowaniu:
10 kg