Koszyk
    Polepszacz Starter SAF LV2 kultura bakteryjna - LESAFFRE
    Przechowywać zamrożone

    Polepszacz Starter SAF LV2 kultura bakteryjna - LESAFFRE

    • Lesaffre
    • 0006213
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 320,00/30,00
      • Tłuszcz (g) - 60,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 2,00
      • Węglowodany (g) - 60,00
      • w tym cukry (g) - 2,00
      • Sól jako NaCl (g) - 1,00
      • Błonnik (g) - 20,00
      • Białko (g) - 32,00
    • Przechowywać w oryginalnym opakowaniu w temperaturze pomiędzy -18°C i -25°C
    • Przechowywać w temperaturze pomiędzy -18°C i -25°C
    • Mąka pszenna durum, drożdże Levain, bakterie Levain.
    Twoja cena
    72,36
    zł brutto za sztuka
    Cena regularna
    72,36
    zł brutto za sztuka
    Cena za sztuka
    72,36
    zł brutto
    Opis

    Polepszacz Starter SAF LV2 do ukwaszania mąki żytniej

    Produkt zawiera aktywne bakterie Levain oraz drożdże, nadające ciastu kwasowość i smak.

    Kwasy piekarskie otrzymywane za ich pomocą wykazują właściwości najlepszych kwasów wyprowadzanych na drodze fermentacji spontanicznej.  

    Startery LIVENDO upraszczają przygotowanie zakwasu do tego stopnia, że możliwe jest przygotowanie go w jednym kroku w czasie poniżej 24 godzin.

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii