Koszyk
    Polewa o smaku białej czek. Callebaut Creme dell''Artigia BIANCO-V00-OH35-ITWNV-667 wiadro 25kg (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Polewa o smaku białej czek. Callebaut Creme dell''Artigia BIANCO-V00-OH35-ITWNV-667 wiadro 25kg (zi)

    • Callebaut
    • 0015278
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2349,00/561,00
      • Tłuszcz (g) - 34,60
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 9,80
      • Węglowodany (g) - 54,10
      • w tym cukry (g) - 54,10
      • Sól jako NaCl (g) - 0,24
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 8,00
    • Przechowywać w miejscu przewiewnym, zacienionym, suchym, w temp. pokojowej (18-22˚C), przy wilgotności do 75%.
    • Przechowywać w miejscu przewiewnym, zacienionym, suchym, w temp. pokojowej (18-22˚C), przy wilgotności do 75%.
    • Cukier, tłuszcz roślinny (palma, słonecznik, shea, rzepak) w zmiennych proporcjach, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
    Twoja cena
    31,35
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    31,35
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    783,75
    zł brutto
    Opis

    Polewa o smaku białej czkolady Callebaut Creme dell"Artigia BIANCO

    Creme dell' Artigiano Fondente Bianco będzie odpowiedni, jeśli chcesz wypełnić świeżo upieczone croissanty lub rogaliki niebiańsko delikatnym nadzieniem o intensywnym smaku białej czekolady.

    Ten krem do zapiekania z łatwością wytrzymuje pieczenie w temperaturze do 200 °C i doskonale służy jako nadzienie do ciasta duńskiego, tartaletek, rogalików, bułeczek i wielu innych produktów.

    Po wypieczeniu krem Creme dell' Artigiano Fondente zachowuje delikatność i miękkość.

    Nie twardnieje ani nie wysycha.

    Może być stosowany także jako glazura do ciast i słodkich przekąsek. 

     

    W opakowaniu:

    25 kg 

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii