mąka PSZENNA, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 8 %, skrobia modyfikowana, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), JOGURT w proszku z MLEKA odtłuszczonego, emulgatory (stearoilomleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), aromaty, sól, skrobia PSZENNA, stabilizator (guma ksantanowa).
Stuprocentowa mieszanka do produkcji ciemnego ciasta kruchego o wyjątkowo delikatnej strukturze i pysznym czekoladowym aromacie.
Wyraźny smak czekolady dzięki wysokiej zawartości kakao oraz aromatów.
Doskonale nadaje się do bezpośredniego wypieku z owocami mrożonymi i świeżymi.
Blaty z Półkruche Black nie przemakają szybko od kremów tak jak w przypadku blatów z tradycyjnego ciasta kruchego.
W opakowaniu:
10 kg