Koszyk
    Pralina orzechowa z karmelizowanym cukrem 49,5% Callebaut - PRA-CLAS-T14 wiadro 5kg (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Pralina orzechowa z karmelizowanym cukrem 49,5% Callebaut - PRA-CLAS-T14 wiadro 5kg (zi)

    • Callebaut
    • 0011369
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2295,00/548,00
      • Tłuszcz (g) - 32,90
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 3,50
      • Węglowodany (g) - 55,10
      • w tym cukry (g) - 51,70
      • Sól jako NaCl (g) - 0,00
      • Błonnik (g) - 4,10
      • Białko (g) - 6,00
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • orzechy laskowe 50,0% ; cukier ; emulgator: lecytyna sojowa
    Twoja cena
    99,48
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    99,48
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    497,40
    zł brutto
    Opis

    Pralina orzechowa z karmelizowanym cukrem 49,5% - Callebaut

    Nadzienie przeznaczone jest do produkcji orzechowych pralin lub jako baza smakowa do wielu deserów i słodyczy.

    To połączenie 50% orzechów laskowych z 50% cukru.

    Doskonała jako dodatek do musów, kremów czy lodów. 

     

    W opakowaniu:

    5 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii