Przechowywać w temperaturze -18°C
Przechowywać w temperaturze -18°C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
Farsz pieczarkowo-cebulowy (32%) [pieczarka (45%), cebula (36%), tłuszcz palmowy, przyprawy zawierają (SOJĘ), skrobia modyfikowana, sól, cukier, pieprz, substancja konserwująca: sorbinian potasu, mąka PSZENNA, woda, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne 80% (tłuszcze: palmowy, częściowo uwodorniony tłuszcz (palmowy)), (oleje: SOJOWY, słonecznikowy, kukurydziany, rzepakowy w zmiennych proporcjach), woda, sól, emulgatory: (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (z SOI)), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwnik: beta karoten], cukier, drożdże, sól, gluten PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, majeranek.
Formowane ciasto półfrancuskie z farszem pieczarkowo - cebulowym, podgarowane, produkt głeboko mrożony.