Zalety produktu: gotowe wyroby o pysznym, pełnym, kakaowo-czekoladowym smaku. Ciasta po wypieku można zamrażać. Różnorodność zastosowań. Surowe ciasto bardzo płynne.
cukier, mąka PSZENNA, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8,3%), skrobia PSZENNA, skrobia modyfikowana, JAJA w proszku, substancje spulchniające (difosforany sodu, węglany sodu, fosforany wapnia); SERWATKA w proszku (z MLEKA), sól, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych); stabilizator (guma ksantanowa); aromat, MLEKO w proszku odtłuszczone.
Stuprocentowa mieszanka do produkcji kakaowych ciemnych ciast o smaku czekoladowym.
Produkt o szerokim zastosowaniu, odporny na zamrażanie.
Wilgotny miękisz o równomierniej porowatości.
W opakowaniu:
10 kg