Wyrób w nienaruszonych opakowaniach należy przechowywać w temperaturze
nie wyższej niż + 7 ⁰C, przy wilgotności względnej powietrza do 75%, w czystych
i przewiewnych magazynach. Warunki przechowywania jak również stan
przechowywanych wyrobów powinny być kontrolowane.
Wyrób w nienaruszonych opakowaniach należy przechowywać w temperaturze
nie wyższej niż + 7 ⁰C, przy wilgotności względnej powietrza do 75%, w czystych
i przewiewnych magazynach. Warunki przechowywania jak również stan
przechowywanych wyrobów powinny być kontrolowane.
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, białko sojowe, mąka ryżowa,
dekstroza, ekstrakt z papryki chili (0,6%), papryka ostra ( 0,1 %), czarna
marchew, papryka słodka , ekstrakty przypraw (zawierają seler i gorczycę),
przyprawy, regulator kwasowości: E575; przeciwutleniacz: askorbinian sodu;
barwnik: karminy; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Do wytworzenia 100 g produktu użyto 95 g mięsa wieprzowego.