Wyrób w nienaruszonych opakowaniach należy przechowywać w temperaturze od 0⁰C do +7 ⁰C, przy wilgotności względnej powietrza do 75%, w czystych i przewiewnych magazynach. Warunki przechowywania jak również stan przechowywanych wyrobów powinny być kontrolowane.
Wyrób w nienaruszonych opakowaniach należy przechowywać w temperaturze od 0⁰C do +7 ⁰C, przy wilgotności względnej powietrza do 75%, w czystych i przewiewnych magazynach. Warunki przechowywania jak również stan przechowywanych wyrobów powinny być kontrolowane.
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, mieszanka przypraw [ekstrakty przypraw (chili 0,4%, papryka, pieprz), dekstroza, przyprawy (chili 0,1%, imbir, czosnek, pieprz), regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego; przeciwutleniacze: askorbinian sodu i ekstrakty z rozmarynu; barwnik: karminy)], sól, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytworzenia 100 g produktu użyto 110 g mięsa wieprzowego i 10 g mięsa wołowego.
Twoja cena
Zapytaj o cenę
Opis
Salami pepperoni - Konecke
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, drobno rozdrobniona, dojrzewająca, surowo-wędzona, podsuszana.
Produkt plasterkowany.
Plastry o zbliżonej wielkości.
Produkt nadaje się do bezpośredniego spożycia lub do wypieku.