Koszyk
    Skórka POMARAŃCZOWA kandyzowana 10 kg - VICTON
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Skórka POMARAŃCZOWA kandyzowana 10 kg - VICTON

    • Victon
    • 0025251
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 979,00/243,00
      • Tłuszcz (g) - 0,12
      • Węglowodany (g) - 60,00
      • w tym cukry (g) - 52,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,25
      • Błonnik (g) - 6,30
      • Białko (g) - 0,65
    • 0°C do + 20°C
    • 0°C do + 20°C
    • Skórka pomarańczowa (56%), cukier, regulator kwasowości: E 330, substancja konserwująca: E 202, E 223, aromat. Zawiera siarczany.
    Twoja cena
    19,60
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    19,60
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    196,00
    zł brutto
    Opis

    Skórka pomarańczowa kandyzowana - VICTON

    Skórka pomarańczowa kandyzowana to słodki, aromatyczny dodatek wykonany z pomarańczowej skórki, która została poddana procesowi kandyzowania.

    Jest szeroko stosowana w cukiernictwie i piekarnictwie jako dekoracja i składnik różnorodnych deserów i wypieków.

    Tekstura jest miękka, lekko żylasta, z chrupiącą powierzchnią.

    Kandyzowanie nadaje skórce chrupkości, a jednocześnie zachowuje jej naturalną elastyczność.

     

    W opakowaniu:

    10 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii