Koszyk
    Skórka POMARAŃCZOWA kandyzowana 10kg - VORTUMNUS (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Skórka POMARAŃCZOWA kandyzowana 10kg - VORTUMNUS (zi)

    • Vortumnus
    • 0005671
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1020,00/241,00
      • Tłuszcz (g) - 1,20
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,00
      • Węglowodany (g) - 50,00
      • w tym cukry (g) - 40,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,25
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 3,30
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu od 0°C do 25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu od 0°C do 25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Skórka pomarańczowa (pozostałość dwutlenku siarki), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja konserwująca – sorbinian potasu, aromat. Sporządzono z 110g skórki pomarańczowej na 100g produktu.
    Twoja cena
    27,02
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    27,02
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    270,20
    zł brutto
    Opis

    Skórka POMARAŃCZOWA kandyzowana - VORTUMNUS

    Owoce kandyzowane - obsuszane to produkty otrzymane przez wysycenie syropem cukrowym owoców lub ich kawałków z dodatkiem kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

    Wysoka koncentracja cukru pozwala na niezamarzanie w mrożonych deserach
    i lodach, długi okres przydatności do spożycia, intensywne zabarwienie, doskonały smak owocowy, możliwość zapiekania wewnątrz ciasta.

    Doskonale sprawdzi się jako dodatek do wypieku keksów, babek, serników, makowców, do dekoracji tortów, deserów, lodów, ciastek, ciasteczek kruchych, babeczek, jako wsad do kremów i mas bakaliowych, posypka do dekoracji wyrobów ciastkarskich.

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii