Mąka pszenna, gluten pszenny, sól, cukier, białko jaja kurzego w proszku, laktoza (z mleka), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasow tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), glukoza, proszek do pieczenia [substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu i fosforany wapnia)], syrop glukozowy, skrobia pszenna, środki do przetwarzania mąki: enzym i kwas askorbinowy, aromat, stabilizator: guma guar. Może zawierać: soję, orzechy, sezam i łubin.
Skoncentrowana dwudziestoprocentowa mieszanka do wypieku ciast drożdżowych i półfrancuskich.
Ładna kremowa barwa wypieków, wyjątkowy maślano-waniliowy smak.
Wyrób z mieszanki jest łatwy, a produkcja powtarzalna.
Produkt zachowuje wyjątkowo długi okres zachowania świeżości.
W opakowaniu:
25 kg