Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze 0-20 ºC.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze 0-20 ºC. Po otwarciu do 14 dni w temperaturze 0-20 ºC.
wiśnie, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Owoc otrzymywany przez wysycenie syropem cukrowym owoców z dodatkiem kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.
Wysoka koncentracja cukru pozwala na niezamarzanie w mrożonych deserach i lodach.
Długi okres przydatności do spożycia, intensywne zabarwienie, doskonały smak owocowy, możliwość zapiekania wewnątrz ciasta.
Doskonale sprawdzi się jako dodatek do wypieku keksów, babek, serników, makowców, do dekoracji tortów, deserów, lodów, ciastek, ciasteczek kruchych, babeczek.
Idealna jako wsad do kremów i mas bakaliowych oraz posypka do dekoracji wyrobów ciastkarskich.
W opakowaniu:
8 kg