Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze max 7°C. Spożyć w ciągu 24 godzin. Nie zamrażać powtórnie.
Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze max 7°C. Spożyć w ciągu 24 godzin. Nie zamrażać powtórnie.
cukier; śmietana (MLEKO); oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy; palmowy; słonecznikowy; kokosowy); woda; JAJA; mąka (PSZENNA); skrobia (PSZENICA); kakao w proszku (1,9%); skrobia modyfikowana; kakao; JAJA w proszku; masa kakaowa; MLEKO pełne w proszku; masło kakaowe; odtłuszczone MLEKO w proszku; żółtko JAJ; substancje spulchniające (E450i; E341; E500); emulgator (E322; E472b; E471; E472e); tłuszcz MLECZNY; syrop glukozowy; sól; serwatka w proszku (MLEKO); środek żelujący (karagen); substancja zageszczajaca (karagen); naturalny aromat. Produkowane w fabryce, która uzywa : orzechów, soi, jajka
Głęboko mrożone, okrągłe ciasto czekoladowe, z nadzieniem kremowym czekoladowym z białej (19,5%) i ciemnej (21%) czekolady, udekorowane polewą czekoladową (8%) i białą polewą tłuszczową (0,5%), gotowe do spożycia po rozmrożeniu