cukier, woda, olej rzepakowy, orzechy włoskie (7,6%), mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, tłuszcz palmowy, oleje i tłuszcze roślinne częściowo utwardzone (palmowy i rzepakowy), skrobia pszenna, skrobia modyfikowana, orzechy laskowe (2,3%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), białko jaja w proszku, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny ze słonecznika, lecytyny z rzepaku, stearoilomleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych); białko sojowe, jaja w proszku, białka mleka, aromaty, laktoza (z mleka), substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu); żelatyna wieprzowa, sól, substancja zagęszczająca (karagen); stabilizatory (difosforany, fosforany sodu); regulator kwasowości (kwas cytrynowy);ekstrakt z kurkumy, ekstrakt z marchwi. Może zawierać: łubin, sezam.
Gotowe, całkowicie wypieczone ciasto orzechowe.
Produkt, którego trwałość została przedłużona przez zamrożenie.
Nadaje się do spożycia po przyrządzeniu wg przepisu podanego na opakowaniu.
W opakowaniu:
2,9 kg