Ser twarogowy (46%), masa jajowa pasteryzowana, cukier, kandyzowana skórka pomarańczowa (10%) [skórka pomarańczowa (5,0%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości (E 330); substancja konserwująca (E 202); aromaty], olej rzepakowy, żel [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, sok morelowy, cukier, substancja żelująca (E 440); kwas (E 330); regulator kwasowości (E 332)], skrobia modyfikowana, mąka pszenna, skrobia, mleko w proszku pełne, skrobia pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, substancja zagęszczająca (E 401); substancje spulchniające (E 450, E 500); syrop glukozowy, stabilizator (E 450); emulgator (E 471); sól, aromaty, barwniki (E 160 a, E 101). Może zawierać: łubin, orzechy, sezam, soję.
Masa serowa na cienkim biszkoptowym spodzie dekorowana ciemną kruszonką z dodatkiem skórki pomarańczowej nadającej smak i aromat.
Gotowe, całkowicie wypieczone w papierowych, prostokątnych foremkach ciasto.
Produkt, którego trwałość została przedłużona przez zamrożenie.
Nadaje się do spożycia po przyrządzeniu wg przepisu podanego na opakowaniu.
W opakowaniu:
3,5 kg x 2 szt.