Koszyk
    Czekolada Origin Equador 2,5kg - Barry Callebaut
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada Origin Equador 2,5kg - Barry Callebaut

    • Callebaut
    • 0019240
    • 7 dni
    • Przechowywać w temp. 12-20ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w temp. 12-20ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Miazga kakaowa Ekwadorem, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
    Twoja cena
    156,04
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    156,04
    zł brutto za kg
    Cena za OPA
    390,10
    zł brutto
    Opis

    Czekolada Origin Equador - Callebaut

    Czekolada Ecuador 70% o statusie kuwertury, wytwarzana z ziarna kakaowego pochodzącego z Ekwadoru.

    Ta ciemna czekolada ma wyjątkowo pełny smak, bogaty w aromat kakao z głębokimi nutami prażonych ziaren oraz w aromaty owocowe i kwaśne. 

    Ecuador można też łączyć z innymi składnikami na wiele ekscytujących sposobów: owoce egzotyczne i kwaśne, kawa i ocet to tylko kilka spośród dostępnych możliwości.

    Ta ciemna czekolada może być podawana samodzielnie, ale można ją wykorzystać także na szereg różnych sposobów, poczynając do ganache’ u, przez mus, na kremach i sosach kończąc.

     

    W opakowaniu:

    2,5 kg 

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii