Koszyk
    Czekolada orzechowa 25kg - Barry Callebaut
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada orzechowa 25kg - Barry Callebaut

    • Callebaut
    • 0018179
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2535,00/606,00
      • Tłuszcz (g) - 45,30
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 19,20
      • Węglowodany (g) - 39,30
      • w tym cukry (g) - 37,10
      • Sól jako NaCl (g) - 0,15
      • Błonnik (g) - 3,50
      • Białko (g) - 8,10
    • Przechowywać w temp. 12 - 20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w temp. 12 - 20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Cukier, orzechy laskowe, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa.
    Twoja cena
    140,37
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    140,37
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    3 509,25
    zł brutto
    Opis

    Czekolada orzechowa Callebaut

    Gianduja mleczna to wyjątkowe połączenie mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi, które tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz nadawania smaku nadzieniom i deserom.

    Blok czekoladowy z orzechami ma lekko twardą i kremową konsystencję, ktora jest łatwa do porcjowania.

    Przeznaczona jest do bezpośredniego użycia - dodawana do wyrobów pokrojona lub po rozpuszczeniu.

    Idealnie sprawdzi się jako nadzienie do pralin i wypieków oraz do nadawania smaku lodom i sorbetom.

     

    W opakowaniu:

    25 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii