Przechowywać w temperaturze od 0°C do 25°C przy wilgotności nie większej niż 75%.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C-10°C i zużyć w ciągu 7dni.
Jabłka 85%, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca – guma gellan, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, mleczan wapnia, cytryniany sodu, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat.
Produkt otrzymany przez prażenie jabłek z dodatkiem cukru, substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, składników konserwujących i aromatyzujących.
Możliwość zapiekania wewnątrz i na zewnątrz, produkt nadający się do mrożenia, gotowy do użycia zastępuje jabłko świeże, suszone czy mrożone, niska kaloryczność ze względu na małą zawartość cukru.
Szarlotki - krucha, drożdżowa, francuska, rolady biszkoptowe, strudel, drożdżówki, dodatek do deserów, w gastronomii do naleśników, omletów, ryżu, makaronu, pierogów.
W opakowaniu:
11 kg