Przechowywać w temperaturze 12°C - 20°C w pomieszczeniach czystych pozbawionych obcych zapachów, w wilgotności względnej do 70%.
Przechowywać w temperaturze 12°C - 20°C w pomieszczeniach czystych pozbawionych obcych zapachów, w wilgotności względnej do 70%.
cukier; tłuszcz roślinny (palma, słonecznik, shea, rzepak) w zmiennych proporcjach; proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu 15,5%; ORZECHY LASKOWE 5,0%; MLEKO odtłuszczone w proszku; emulgator: lecytyny (SOJOWE); naturalny aromat waniliowy; aromat.
Creme delice de Fondente to doskonały wybór, jeśli poszukujesz gładkiego i zmysłowego kremu do zapiekania o intensywnym smaku ciemnej czekolady.
Ten wyjątkowy krem idealnie nadaje się do wypełnienia świeżo upieczonych croissantów lub rogalików, dodając im niebiańskiego smaku i delikatności.
Nie twardnieje ani nie wysycha po wypieczeniu, co sprawia, że jest doskonałym dodatkiem do ciasta duńskiego, tarteletek, bułeczek i wielu innych wypieków.
Zawiera unikalną kompozycję opartą na wysokiej jakości składnikach, w tym orzechach laskowych, kakao i roślinnych tłuszczach nieutwardzanych, co nadaje mu niepowtarzalny smak i teksturę.
W opakowaniu:
10 kg