Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka pszenna do pizzy oryginalnej rzymskiej IN PALA ALLA ROMANA LUB PINSA typ 1 CORE 25kg

    • Bongiovanni
    • 0025695
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1596,00/380,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 66,40
      • w tym cukry (g) - 3,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 6,20
      • Białko (g) - 14,40
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
    Twoja cena
    8,75
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    8,75
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    218,75
    zł brutto
    Opis

    Mąka pszenna - Bongiovanni

    Specjalna mąka do pinsy/pizza "in pala alla romana", typ 1, W 330-350.

    Z wyselekcjonowanymi kiełkami pszenicy, przeznaczona do ciast o wysokiej wilgotności.

    Stosowana również w czystej postaci, pozwala na uzyskanie wysokiej, pulchnej i lekkiej pizzy, bogatej w błonnik i zdrowe minerały.

    Rekomendowane dojrzewanie - conajmniej 18/24h

    W opakowaniu:

    25 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii