Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka pszenna włoska do pizzy typ 00 LUISA AVPN 25kg

    • Bongiovanni
    • 0025696
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1579,00/376,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 76,50
      • w tym cukry (g) - 3,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 2,80
      • Białko (g) - 13,30
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • mąka pszenna typ 00/0/T1
    Twoja cena
    7,68
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    7,68
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    192,00
    zł brutto
    Opis

    Mąka pszenna LUISA AVPN - Bongiovanni

    Specjalna mąka pszenna do pizzy, typ 0/00, W 280-320.

    Dla ciasta o średnim lub długim okresie garowania (48h w lodówce, 18h w pomieszczeniu).

    Certyfikowana AVPN (Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej).

    Czasy zaczynu zależą od warunków środowiskowych i ilości użytych drożdży

    W opakowaniu:

    25 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii