Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Marmolada WIELOOWOCOWA 25kg - VORTUMNUS

    • Vortumnus
    • 0005704
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 945,00/224,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 50,00
      • w tym cukry (g) - 47,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,10
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,50
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy względnej wilgotności do 75%.
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy względnej wilgotności do 75%.
    • Przeciery owocowe: jabłkowy 46,2%, śliwkowy 0,1%, aroniowy 0,1% (pozostałość dwutlenku siarki), cukier, błonnik, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, barwniki - „azorubina, czerwień Allura”: mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
    Twoja cena
    8,06
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    8,06
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    201,50
    zł brutto
    Opis

    Marmolada wieloowocow - VORTUMNUS

    Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji otrzymywany przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

    Najbardziej znany i podstawowy półprodukt w ciastkarstwie, piekarstwie i cukiernictwie, produkt termostabilny, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

    Doskonała do wypieku ciast i ciastek kruchych, drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, grzebyków), pieczywa francuskiego do środka i na zewnątrz, do nadziewania po wypieku np. pączków.

    Marmolada podczas wypieku nie zmienia nadanego jej kształtu.

     

    W opakowaniu:

    25 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii